Kan ik mijn boeken verkopen?

Nee, wij kopen geen boeken. Wanneer u uw antiquarische of tweedehands boeken wilt verkopen, kunt u het beste contact opnemen met uw plaatselijke antiquariaat. Daarnaast heeft u de mogelijkheid uw boeken op een marktplaats voor privé aanbieders te verkopen, zoals marktplaats.nl en eBay.com.

Hoeveel zijn mijn boeken waard?

Wij schatten de waarde van uw boeken niet. Uw plaatselijke antiquariaat of uw boekhandel die in zeldzame boeken gespecialiseerd is, zal in staat zijn u te helpen.

De waarde van een boek hangt o.a. af van de zeldzaamheid van het boek, de belangrijkheid, vraag van verzamelaars, conditie van het boek en de geschiedenis van de eigenaren.

De waarde van uw boek kunt u ook via Andermaal.com. proberen te laten schatten.

Het boek dat ik zocht heb ik niet gevonden. Wat nu?

Er is niet een specifiek goed antwoord; bijgevoegd een aantal suggesties:

  • Probeer het zoeken later opnieuw
  • Neem contact op met de originele verkoper
  • Neem contact op met de auteur
  • Richt u tot een antiquariaat die voor u de zoekopdracht overneemt
  • Neem contact op met een bibliothecaris
  • Zoek naar informatie over het gezochte boek met een andere zoekmachine, zoals Google
  • Kijk uw gegevens nogmaals na
Hoe zoek ik naar ISBN, uitgever, trefwoorden of verkooplocatie?

Op de homepage klikt u op "Gedetailleerd zoeken" om te kunnen zoeken naar ISBN en trefwoorden. Ook kunt u naar uitgever zoeken. Een zoekopdracht met ISBN zorgt ervoor dat u naar een specifieke uitgave zoekt. Dit kan van groot belang zijn voor een school- of studieboek. Wanneer u naar antiquarische boeken zoekt, kan een zoekopdracht naar auteur en titel meerdere resultaten opleveren. Het is helaas niet mogelijk om de zoekopdracht uit te voeren voor een bepaalde regio.

Ik heb een probleem met het kopen van een boek van een boekhandelaar. Wat kan ik doen?

Wannneer u van plan bent het boek van een boekhandelaar via een marktplaats zoals AbeBooks te kopen, dan kunt u zich naar deze marktplaats wenden. Wanneer u het boek direct via een boekhandel wilt kopen, dan kunt u zich het beste naar de desbetrefende klantenservice wenden. Wanneer de boekhandelaar deel is van een internationaal verband, zoals het International League of Antiquarian Booksellers, dan kunt eenvoudig daar contact mee opnemen. Overigens kunt u, wanneer u niet een gewenste overeenkomst kan sluiten, een derde partij inzetten.

We waarderen uw opmerkingen over JustBooks.nl. We ontvangen maandelijks vele berichten; we lezen uw feedback, maar vanwege dit enorme aantal berichten die wij ontvangen, is het helaas niet mogelijk om op uw bericht te reageren.

Stuur een email naar feedback@bookfinder.com