JustBooks.nl: Voor de pers

Overzicht

Bij JustBooks.nl kan met een online-zoekmachine in 150 miljoen nieuwe, zeldzame, tweedehands, out-of-print en studieboeken op gewenste titel gezocht worden. We besparen u veel tijd en geld door voor u in elke catalogus te zoeken en u de beste selectie en prijzen weer te geven. U kunt deze zelf van elke boekhandelaar vergelijken en direct van deze oorspronkelijke verkoper kopen zonder dat wij daar extra kosten voor in rekening brengen.

De website JustBooks.nl is deel van het netwerk van Bookfinder.com/JustBooks. Sinds de start in 1997 zijn we de nummer 1 geworden voor miljoenen online boekenkopers. We zijn wereldwijd al diverse malen door de media onder de aandacht gebracht en kennen dan ook een groot aantal publicaties in wereldbekende kranten en tijdschriften.

Het BookFinder.com/JustBooks netwerk is opgezet door een klein internationaal team in Berkeley (Californië, VS), Victoria (Canada) en in Düsseldorf (Duitsland). Ons doel is om het zoeken en kopen van boeken zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit geldt zowel voor gesigneerde eerste uitgaven, maar ook voor antiquarische boeken en actuele bestsellers.

Bookfinder.com is gestart in 1997, verbreed naar nieuwe boeken in 1999, in 2001 kon men naar verschillende talen zoeken en sinds 2003 wordt er elk jaar het Bookfinder.com Report uitgegeven. Hierin staan de 100 meest gezochte boeken die niet meer verkrijgbaar zijn. Vanaf 2006 bieden we ook de optie prijzen inclusief verzendkosten te vergelijken en introduceerden de nieuwe europese zoekmachine van het JustBooks netwerk.

Perscontact

Bent u lid van de pers of een branche-expert? Wilt u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken voor een interview met JustBooks.nl? Neem dan contact met ons op:

feedback@bookfinder.com

(Voor vragen die niet gerelateerd zijn aan de pers klikt u hier.)

Logo (printversie)

Een digitale versie van ons logo is op onze site als print- en onlineversie beschikbaar. Het gebruik is alleen toegestaan bij een berichtgeving of commentaar van de diensten van JustBooks.nl. Neem contact met ons op voor ander gebruik.