JustBooks.nlverkoopt of levert geen van de producten op onze site. Daarentegen verzamelen wij informatie over alle boeken die wereldwijd door verschillende boekhandelaren aangeboden worden. Wij doen ons uiterste best om de juiste informatie volledig en nauwkeurig op onze site weer te geven. JustBooks.nl functioneert als een telefoonboek; we vervaardigen informatie over duizenden boekhandelaars, maar we zijn desalniettemin niet verantwoordelijk voor de handelaren die op de lijst staan.

De lijst van de genoemde handelaars zegt niets over de kwaliteit van hun handelswijze. Wij zijn niet aansprakelijk voor de activiteiten en eventuele fouten die een boekhandelaar maakt.

**Gebruikers van JustBooks.nl stemmen ermee in om de onderneming geen schade toe te brengen. De onderneming, werknemers en partners kunnen niet wettelijk aansprakelijk worden gesteld voor schade, claims en schriftelijke garanties (direct of geimpliceerd) gerelateerd aan de informatie die op de JustBooks.nl website getoond wordt, de activiteiten van een genoteerde verkoper of de goederen die door de verkoper aangeboden worden (inclusief problemen met het verkoopproces). Elk gebruik van deze website wordt geinterpreteerd als instemming van deze voorwaarden.

Automatisch zoeken of spioneren van de zoekresultaten is niet toegestaan.

Alleen voor particulier en niet-commericeel gebruik. Alle rechten voorbehouden. Sommige gegevens van boeken zijn eigendom van Baker & Taylor Inc. of hun licentiegever welke onderhevig is aan copyright en alle andere beschikbare bescherming voor auteursrecht. Sommige gevens worden beschikbaar gesteld door de Bank of Canada en het IMF.